Referenties

Dé specialist voor al uw tegelwerk

Sinds 2008 heb ik een uitgebreid klantenbestand opgebouwd. Lees hieronder enkele ervaringen!

“Van Liere Tegelwerken heeft bij ons de badkamer, toilet en bijkeuken getegeld.
Wij hebben gekozen voor dure materialen en wilden daarom ook een vakman die deze goed kan verwerken. Zo kwamen we bij Roland van Liere uit. Alles is naar tevredenheid uitgevoerd binnen de afgesproken tijd en prijs. Roland heeft ons prima geadviseerd over het voegwerk.
Twee verschillende kleuren heeft hij gebruikt. Ook het kitwerk is strak uitgevoerd.
Van Liere Tegelwerken kunnen wij u zeker aanbevelen.”

Fam. Leijnse, Vlissingen

“Het werk dat Roland van Liere bij ons heeft afgeleverd mag in alle opzichten “PERFECT” genoemd worden. Hij toverde onze badkamer (bad en douche) binnen de daarvoor geschatte tijd om in een juweel van een inloop-douche. Tot in detail is alles voortreffelijk afgewerkt .
Echt een staaltje vakmanschap!!! Vol trots konden wij zijn eindproduct aan onze mede-flatbewoners tonen. Zonder enig voorbehoud van harte aanbevolen…!”

Fam. Bookelaar, Goes

“Na een kleine verbouwing, hebben we een tegelvloer laten leggen door Roland.
We kwamen aan zijn naam door vrienden, waar hij een paar jaar eerder een vloer had gelegd. Vanaf het begin was het contact erg prettig. Roland heeft ons goed geadviseerd m.b.t vloerverwarming en voor de extra werkzaamheden heeft hij de hulp ingeroepen van professionele collega’s. Roland is erg professioneel en werkt zeer precies. De samenwerking met de andere ZZP-er die bij ons aan het werk was verliep prima en de afstemming van de werkzaamheden was goed. Wij zijn dan ook super tevreden over onze mooie vloer.”

Fam. Duvivier, Koudekerke

“Al direct bij onze eerste ontmoeting met Roland waren wij enthousiast. Het voelde meteen vertrouwd! Hij luisterde goed naar onze wensen en ideeën en gaf ons, met zijn ervaring, kennis en inzicht, goed advies en praktische informatie!

De offerte die volgde was helder en duidelijk. Een datum voor het leggen voor de tegelvloer was snel gemaakt!

Tijdens zijn werkzaamheden hebben wij Roland leren kennen als iemand, die zijn werk grondig en goed voorbereid, iemand die vooral meedenkt, nauwkeurig en netjes werkt, kortom echt een VAKMAN!

Elke dag wisten we wat Roland ging doen, hij nam aan het eind van de dag even met ons door wat hij voor de volgende dag gepland had. Wij hebben dit alles als zeer prettig ervaren met als resultaat een prachtige tegelvloer zonder drempels en een nieuw toilet, waar we nog steeds zo blij mee zijn 🙂 !”

Fam. Van den Hummel, Koudekerke

Afspraak maken

Interesse in één van onze diensten. Of gewoon een keer komen praten? Maak dan vrijblijvend een afspraak Afspraak maken of bel 06-81908101