Het bedrijf

Dé specialist voor al uw tegelwerk

Van Liere Tegelwerken is een vertrouwd adres voor al uw tegelwerk voor o.a. vloeren, badkamers, toiletten, keukens, wanden en vensterbanken.

Ik ben, na 30 jaar ervaring in de bouw als allround metselaar, in 2008 begonnen met mijn eigen bedrijf. Het bedrijf run ik samen met mijn vrouw, welke achter de schermen aanwezig is.
Mijn specialisatie is natuursteen en sierpleisterwerk (spachtelputz). In de werkzaamheden richt ik mij op het verwerken van allerlei soorten wand- en vloertegels, het realiseren van complete badkamers, toiletten, keukens of vensterbanken.

Goed en eerlijk advies staat bij mij centraal. Ik neem daarom graag de tijd om elke klant persoonlijk te adviseren. Het kan hierbij gaan over het materiaal, maar ook over hoe u een ruimte optimaal kan benutten of misschien twijfelt u wel over de kleur van de voegen. Samen gaan we voor een optimaal eindresultaat en hierbij staan de wensen van u centraal.

Bij al mijn werkzaamheden sta ik garant voor goede nazorg. Ook beschik ik over een uitgebreid netwerk aan andere specialisten. Denk hierbij aan: loodgieters, elektriciens, stukadoors en aannemers.

Wilt u kennismaken of een offerte aanvragen, neem dan gerust contact op!
Dit kan telefonisch of per mail.

Contact